Twee FC Volendam-spelers gearresteerd

Flinke oproer in Almere vanavond! Twee spelers van FC Volendam zijn daar na de wedstrijd tegen FC Omniworld in de Jupiler League gearresteerd wegens een handgemeen.

Nadat FC Volendam, vorig seizoen nog spelend in de Eredivisie, de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager van vorig seizoen met 2-1 had verloren, restte de Volendammers niks anders dan een trieste aftocht naar de kleedkamer. Tijdens die aftocht moesten de spelers langs de kantine van Omniworld, waar een paar thuissupporters verschillende spreekkoren aanhieven. Door teksten als "Melvin Platje, je moeder stinkt naar vis", "Ze zijn gewend om te verliezen" en "Ze gaan zonder punten weer naar huis", sloegen bij Volendam-speler Melvin Platje de stoppen door.

Na een flinke woordenwisseling, waar ondertussen ook ploeggenoot Kelvin Maynard zich mee aan het bemoeien was, volgde er een knokpartij. Enkele 'stille agenten' uit het publiek besloten hierop de twee Volendam-spelers aan te houden. Aangezien het tweetal zich verzette bij de arrestatie, en zich ook niet wisten te legitimeren, werd besloten beide voetballers tot morgenvroeg vast te houden op het politiebureau.

 FOK!user Ronhui was aanwezig bij de wedstrijd en doet hier zijn verslag.

Ook de ploeg van ADO Den Haag heeft gedoe met oom agent...