'Gordon wordt uit Toppers gezet'

Zanger Gordon staat op het punt uit De Toppers te worden gezet. Ex-topper Gerard Joling is gepolst terug te keren bij de populaire groep om zijn plek in te nemen. Dit meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

De krant baseert zich op bronnen dicht bij De Toppers. Als oorzaak wordt genoemd dat de relatie tussen Gordon en Toppers-manager Benno de Leeuw de laatste tijd erg is verslechterd. Gordon haalde onlangs zijn privéboekingen uit onvrede weg bij Rocket, het  entertainmentbedrijf van De Leeuw. Manager De Leeuw zou daarom nu helemaal van de zanger af willen.

Volgens een woordvoerder van Gordon is het verhaal 'onzin' en ‘is er niets aan de hand.' Ook Gordon zelf liet gisteravond in het radioprogramma 538 nog weten, dat hij een nieuw contract met de Toppers heeft getekend voor niet minder dan drie jaar. Maar volgens De Leeuw is dat juist niet waar.

De Leeuw sluit ook niet uit dat Gerard Joling terugkomt. Joling, die al vaak heeft laten weten nooit meer met Gordon te willen samenwerken, ontkent dat hij officieel is gevraagd terug te keren bij de Toppers. Wel hoort hij geruchten en zou hij zeker niet meteen nee zeggen, mocht het gebeuren.

Geruchten over Gordons emigratie lees je hier.


Is Gordon werkelijk topper-af?  (foto: DAG)