FOK!radio: Nederland faalt bij WK Stratego

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Nederland is Stratego-land. Het spelletje, waarbij je de vlag van de tegenstander moet veroveren, is ooit in Nederland bedacht en we zijn er ook nog eens heel goed in. Al komen er wel barstjes in die dominantie. Op het Wereldkampioenschap Stratego (ja, het bestaat!) zijn we namelijk geen eerste geworden. En dat is voor het eerst! Het WK werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. En ieder jaar won een Nederlander, maar dit jaar at een Duitser de kaas van het brood. Tekst en uitleg hoor je vanavond van de nummer 1 op de wereldranglijst Stratego en tevens voorzitter van de Stratego Bond Nederland, Tim Slagboom. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Het FOK!forum heeft nu een kleine twee weken een Mexicaanse griep-forum. Hoe gaat het daar? Komen er veel vragen of zijn de reacties over de griep lauw? We horen het van FLU-mod Re.

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. De columnisten gaan namelijk vandaag ook hun kunsten laten horen in FOK!radio. FOK!ker Neuskleuter is deze week aan de beurt. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.


Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!