Ashton Kutcher flipt van Demi's poppen

Acteur Ashton Kutcher is niet blij met de poppencollectie van zijn vrouw Demi Moore, zei hij tegen de Amerikaanse tv-presentator Conan O’Brien meldt The Sun. Ze doen hem denken aan de horrorfilm pop ‘Chucky’.

De levensgrote poppen van Demi brengen angstaanjagende jeugdherinneringen bij hem naar boven van de moordlustige Chucky die mensen afslacht in de Child’s Play films. Vooral in de slaapkamer wordt hij zenuwachtig van de poppen van zijn vrouw.

‘Ze maken me van slag, ik zag Chucky’! Ik ga flippen van die dingen en ze heeft er wel duizend van. Ze zijn overal en ze zijn raar.’

Kutcher denkt zelf dat ‘de poppen een ziel hebben,’ verklaart hij tegen Tonight Show-presentator O’Brien. Dat de poppen hem ook nog eens aankijken in de slaapkamer, geeft hem al helemaal een akelig gevoel. ‘Sommige poppen zijn nog veel geld waard ook, maar ze maken me een beetje bang.’ Gelukkig heeft Kutcher ’s nachts wel gelukzalige dromen over vriendschappelijke bierdrinksessies met Barack Obama, wat zijn poppenleed enigzins verzacht.


Ashton Kutcher flipt van Demi's levensgrote poppen  (foto: DAG)