Nieuwe thriller Dan Brown op komst

De nieuwe thriller van auteur Dan Brown, Het Verloren Symbool, wordt op 30 oktober in een oplage van een half miljoen exemplaren uitgebracht in Nederland en Vlaanderen. Een woordvoerster van uitgeverij Luitingh maakte dit vandaag bekend. The Lost Symbol verschijnt op 15 september al in Groot-Brittannië, Canada en de VS.

De hoofdpersoon in Het Verloren Symbool is net als in De Da Vinci Code en Het Bernini Mysterie kunsthistoricus Robert Langdon. De nieuwe thriller speelt zich af in Washington. Het nieuwe boek zou over de Vrijmetselarij gaan, maar de woordvoerster van de uitgeverij wil dit niet bevestigen.

Van Browns bestseller De Da Vinci Code verkocht uitgeverij Luitingh maar liefst 1,3 miljoen Nederlandstalige exemplaren. Wereldwijd gingen van dat boek 81 miljoen exemplaren over de toonbank. Ook Het Bernini Mysterie, Het Juvenalis Dilemma en De Delta Deceptie van Dan Brown verschenen bij uitgeverij Luitingh. In totaal werden 3,5 miljoen Nederlandstalige exemplaren van Browns werken verkocht.

Zie ook het topic over The Lost Symbol op ons forum.