FOK!radio met blonde wijnkoningin (26) uit Zeeland

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Er wordt wijn gemaakt in Zeeland. Maar erg bekend is dus niet, dus is er nu een troef ingezet: de 26-jarige Simone van Veldhuyzen. Deze Zeeuwse blonde dame is afgelopen weekend tot wijnkoningin van 2009 gekroond. Ze is nu een jaar lang ambassadrice voor de wijnen van Zeeuwse bodem. Gaan we nu enorm veel van haar horen? En hoeveel wijn drinkt ze dan? We gaan het allemaal aan haar vragen. We hebben Simone vanavond live in de uitzending.Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Overigens heeft Simone een virusje opgelopen en is ze haar stem kwijt. Dus we bellen ook nog met de wijnkoningin van vorig jaar, Charja Schouten. Mede omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen!

Drink jij wijn? Stem op onze poll (rechts onder in beeld)

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. De columnisten gaan namelijk vanaf vandaag ook hun kunsten laten horen in FOK!radio. FOK!ker Drulovic is deze week aan de beurt. Dus steek de kaarsen maar vast neer en leg het tijgervelletje op z'n plek! Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!