'Dries Roelvink meest begeerde vrijgezel'

Dries Roelvink is de meest begeerde vrijgezel, zo vindt hij zelf. Sinds hij is gescheiden van Lucienne heeft de 50-jarige volkszanger aan aandacht geen gebrek.

De gele zwembroek dragende zanger wordt overspoeld met mailtjes van vrouwen, die allerlei oneerbare voorstellen doen. "Ik ben echt geen onschuldige jongen", zo laat Dries weten in Story. "Maar sommige voorstellen gaan wel heel erg ver. Ik krijg er soms rode oortjes van."

Helaas komt Dries niet met citaten of uitgeprint mailtjes, dus we zullen hem maar op zijn woord geloven. De geile-mailtjes-teller staat inmiddels op 187 en daar is hij best trots op. "Ik denk dat ik de meest begeerde vrijgezel van Nederland ben. Hoe moet ik al die belangstelling anders opvatten?"

Update 16:47:

Onze Dries hield zojuist een interview op Radio 538, waar hij wat meer details uit de doeken deed. De dames in kwestie sturen hem de mailtjes vooral 's nachts en Dries vermoedt dat ze op dat moment niet meer helemaal helder zijn. Dat vermoeden lijkt ons juist, want zulke voorstellen stuur je niet nuchter. De volkszanger wilde echter geen berichtjes voorlezen, maar ze gingen wel over seks.

Extra pikant detail is dat maar liefst drie mannen Dries hebben gemaild met de vraag: "Dries, wanneer kom je nu eens uit de kast?" 

De wanhopige FOK!ster die Dries wel ziet zitten kan hier haar oneerbare voorstel kwijt.