Marilyn Manson wil journalisten vermoorden

‘Shockrocker’ Marilyn Manson heeft gedreigd journalisten te vermoorden die verhalen over hem verzinnen. In een blog op zijn Myspace-pagina schrijft Manson: "Ik hoef mijzelf niet te verdedigen tegen de absurde beschuldigingen van de pers aan mijn adres.”

De rocker waarschuwt de "binnenkort in hun huizen vermoorde journalisten". Dat meldde het muziekblad NME vandaag op zijn website.

Ook nodigt Manson zijn fans uit hem te helpen bij het straffen van journalisten die onwaarheden over hem naar buiten brengen. "Als nog één zo’n ‘journalist’ zo arrogant is tegen mij en mijn band, zal ik hem persoonlijk, of met de hulp van mijn fans, opwachten bij zijn woning om uit te vinden hoeveel hij gelooft in zijn vrijheid van meningsuiting. Ik daag jullie allemaal uit nog één keer iets te schrijven wat je niet recht in mijn gezicht durft te zeggen. Ik zal zorgen dat je het zegt. Dat is een dreigement.”

De tirade van de zanger is een reactie op een recent artikel in de LA Weekly waarin wordt gesteld dat hij verslaafd is aan cocaïne.

 


Marilyn Manson wil journalisten vermoorden  (foto: DAG)