Kijkcijferrecord voor Burn Notice

De Amerikaanse tv-serie Burn Notice begint steeds populairder te worden. Afgelopen week scoorde de comedy-drama-actieserie een recordaantal van 6,8 miljoen kijkers en was Burn Notice het best-scorende programma op de Amerikaanse kabel.

In tegenstelling tot andere populaire series als Heroes, Prison Break en My Name Is Earl weet Burn Notice elk seizoen meer en meer kijkers aan zich te binden.

Burn Notice gaat over Michael Westen, die jarenlang succesvol spion is geweest voor de Amerikaanse regering. Op een dag krijgt hij plots een burn notice, een 'ontslagbrief' voor spionnen.

Voor Westen is dat een ernstige situatie. Als ontslagen spion heeft hij geen geld, creditcard of werkhistorie meer. Bovendien kan Westen het zonnige Miami, waar hij gedumpt is, niet meer uit.

Terwijl Westen samen met een paar oude vrienden uitzoekt waarom hij een burn notice heeft gekregen, doen zij ondertussen gevaarlijke missies à la The A-Team. Burn Notice wordt elke donderdag uitgezonden in de VS en is ook in HD-kwaliteit te downloaden via de bekende Tim Kuik-kanalen.

Bezoek ook het forum voor het topic van Burn Notice.

Promo Burn Notice