Groningse Upskirt-filmer

Website GeenStijl heeft een digitale jacht geopend op een man die al een tijdje in Groningen en omgeving upskirtfilmpjes maakt. Hierbij filmt de man stiekem onder rokjes van vrouwen die bijvoorbeeld bij de kassa staan.

Hij heeft op Mokkels.nl al eens gezegd dat hij de filmpjes maakt via een geheime methode. Met deze methode filmt hij zelfs recht onder de benen van de vrouw. De filmpjes plaatst hij vervolgens op zijn website, waarvan GeenStijl een screenshot heeft gemaakt. De site is door de enorme belangstelling namelijk volledig dood. De man, die bekend staat als Blizzard, heeft eerder al vele foto's gepost op Photobucket. Ook filmt hij lopende vrouwenbillen op straat en op kantoor.

Update 18.26 uur
De politie heeft dames die hun billen onder de rokjes herkennen gevraagd aangifte te doen. Dat meldt RTV Noord. Stiekem onder rokjes filmen is namelijk strafbaar, zo meldt het Openbaar Ministerie. De vrouwen wiens bedekte billen al lopende zijn gefilmd kunnen een civiele zaak starten tegen de filmer. Naar eigen zeggen heeft hij van sommige vrouwen uren en uren materiaal. Overigens schijnt hij in razend tempo zijn accounts te deleten en is het mogelijk dat de man uit Assen komt.