Vermiste kinderen teruggevonden

Op de website van De Telegraaf staat sinds vannacht een opsporingsbericht voor twee kinderen uit Maastricht. De twee kinderen, de 6-jarige Justin Hofman en de 7-jarige Ivo Bovens uit de wijk Hazendans worden sinds gisteravond vermist, nadat zij samen in de speeltuin gingen spelen. De kinderen zouden om 20.00 uur thuis zijn, maar zijn nog steeds niet terug.

Justin droeg een blauw T-shirt, een lichte 3/4 broek en blauwe schoenen. Hij heeft een klein postuur en heeft een oorringetje in zijn linkeroor. Ivo is flink van postuur en droeg donkere bovenkleding. Ook hij droeg een lichte 3/4 broek. Daaronder droeg hij donkerblauwe sportschoenen.

Iedereen die meer weet over de verdwijning van de jongens, de twee ergens heeft gezien of iets opmerkelijks heeft gezien bij de speeltuin, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Maastricht. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Update 8.53 uur
De Limburgse Courant meldt dat de twee jongens kort na de vermissing al waren gevonden. Zij hadden zich in de flat vergist.

Met dank aan bierspons voor de submit.