Cameron Diaz draagt sexy punt-bh van Madonna

Cameron Diaz steekt zich in uitdagende Madonna-outfits voor een sexy fotoshoot in V magazine, meldt de Daily Mail. Met puntige-bh, kort broekje en hoge leren laarzen lijkt ze op de bad-girl Madonna in de tijd van haar Blonde Ambition Tour in 1990. Cameron wil met deze foto’s duidelijk een statement maken dat ze ook stoer kan zijn.

De 36-jarige actrice, bekend door haar rol in There’s Something About Mary, is gefotografeerd door Mert Alas & Marcus Piggott in Londen voor de cover van V Magazine dat morgen uitkomt. Voor even laat de actrice haar imago van het vrolijke buurmeisje varen voor een controversiële fotoshoot geïnspireerd op Madonna’s Blonde Ambition Tour.

In de jaren 90 zorgde deze concertenreeks voor enorm veel ophef. De popdiva combineerde namelijk religieuze uitingen met seksuele provocaties. De kleding van de ster was zeer vernieuwend en uitdagend met de puntige-bh’s, visnet truitjes en hoge laarzen.

In augustus komt de nieuw film My Sister’s Keeper uit waarin Cameron een moeder speelt van een tiener die doodgaat aan kanker. De actrice vertelt aan het tijdschrift dat ze het voornemen heeft om voortaan meer uitdagende rollen te nemen. "Ik ga niet meer het 23-jarige onschuldige meisje zijn. Als ik daar aan probeer vast te houden, zou ik erg ongelukkig worden."


Cameron Diaz draagt sexy punt-bh van Madonna  (foto: DAG)