Blokkenschema Lowlands gelekt

Vanmorgen rond 8 uur stond heel even het blokkenschema van de vrijdag voor het Lowlandsfestival online. User ikvalopdikkewijven merkte dit vanmorgen op en meldde dit op het forum. Het festival vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus op het evenemententerrein bij Walibi in Biddinghuizen.

Het blokkenschema is inmiddels alweer verwijderd, maar gelukkig heeft user Sack_Blabbath de lijst met tijden gemeld in het sLLowchat-topic. Kaarten van het festival zijn helaas uitverkocht, maar via LiveNation zijn er tweedehands kaarten verkrijgbaar en er komen nog kaarten beschikbaar door de zwarthandel. Het volledige en officiële blokkenschema van Lowlands wordt op 30 juli bekendgemaakt in de programmakrant bij het NRC.next.

Het programma voor de vrijdag is hier na te lezen.

Update 15:00

Een medewerker van Lowlands heeft op Twitter bekendgemaakt dat dit nog niet de definitieve versie is van het blokkenschema. Voor de definitieve versie is het afwachten tot 30 juli. Tevens staan Opeth en Dizzee Rascal tegelijkertijd in de Grolsch, volgens het blokkenschema, maar Dizzee Rascal staat om die tijd in de Bravo.


Blokkenschema Lowlands gelekt (foto: ANP)