Bossche mishandelaar opgepakt

De man uit Den Bosch (31) die afgelopen vrijdag in zijn woning is aangehouden voor mishandeling, wordt ook verdacht van andere mishandelingen in de periode 2 juni tot en met 11 juni van dit jaar. De man werd voor het weekend aangehouden wegens de mishandeling van een 57-jarige man. De andere incidenten waarvan de man wordt verdacht, vonden plaats op 2, 4 en 11 juni.

Bij het eerstgenoemde incident werd een vrouw (61) uit Rosmalen op een schoolplein door een onbekende man in haar buik geschopt. Er was geen aanleiding voor de trap en de vrouw raakte door de aanval gewond en erg overstuur.

Het tweede incident vond twee dagen later, op 4 juni, plaats toen een 72-jarige vrouw uit Rosmalen op de Kooikersweg in Den Bosch van haar fiets werd geduwd. De vrouw kreeg van de onbekende man ook een kopstoot en kwam door de aanval lelijk ten val.

Een week later, op 11 juni, werden twee incidenten gemeld. Ook hier wordt de 31-jarige Bosschenaar van verdacht. Die dag werd een 49-jarige vrouw uit Den Bosch van haar fiets geduwd en vervolgens door een onbekende man geschopt. Enige tijd daarvoor werd op de Simon Stevinweg een 57-jarige man ook bijna van zijn fiets geduwd.

In alle gevallen konden de slachtoffers en getuigen een goed signalement van de verdachte geven. Hieruit bleek dat het vermoedelijk om dezelfde man gaat. De politie heeft de man vrijdag in zijn woning aangehouden na overleg met justitie. De man heeft de mishandelingen voor het grootste deel tijdens het verhoor bekend en wordt overmorgen voor de Rechter Commissaris geleid.