'Sterrenmeisje' krijgt baantje in tattooshop

Het wereldberoemde sterrenmeisje Kimberley Vlaeminck (18) gaat aan de slag bij een tattooshop in Kortrijk. Dit meldt het Belgische persbureau Belga vandaag.

Kimberley was de voorbije weken wereldnieuws omdat ze wie het maar horen wilde wijsmaakte dat ze tijdens het zetten van een tatoeage in haar gezicht in slaap was gevallen. Hierdoor zou ze niet de gewenste drie, maar maar liefst 56 sterren in haar gezicht getatoeerd hebben gekregen. Maandag werd echter duidelijk dat Kimberley het hele verhaal bij elkaar had verzonnen uit angst voor haar vader.

De gezichtstatoeage heeft de 18-jarige Vlaamse geen windeieren gelegd. Behalve wereldwijde, al dan niet gekscherende, media-aandacht heeft ze er nu dus ook een baantje aan over gehouden.  "Kimberley zal vanaf vrijdag de klanten ontvangen bij Tattoo Mike in Kortrijk (een concurrent van Kimberleys tatoeëerder Rouslan Toumaniantz red.) en advies verlenen over het plaatsen van tatoeages. Ze is een ervaringsdeskundige en weet hoe het verkeerd kan lopen", zo stelt persbureau Belga.


Belgisch 'sterrenmeisje' krijgt baantje in tattooshop  (foto: DAG)
Met dank aan Hypzer voor de submit.