Advocaat: 'Sterrenmeisje is labiel'

Tatoeëerder Rouslan Toumaniantz is woedend op de achttienjarige Kimberley Vlaeminck. Hij eist binnen 48 uur excuses van het 'sterrenmeisje'. Om haar over de streep te trekken, heeft hij twee advocaten in de arm genomen. Een van hen vindt Kimberley een labiele leugenaarster.

"Als ik haar verklaringen bekijk, lijken we hier te maken te hebben met een labiele persoonlijkheid want ze verandert haar verklaringen over wat er precies is gebeurd in de tattoo-shop om de haverklap", aldus advocaat Sven Mary. Kimberleys verhaal doet hij af als 'larie, apekool en leugens'.

Volgens Mary berichtten media alleen over haar kant van het verhaal, en werd Toumaniantz afgeschilderd als boeman. "Eerst verklaarde Kimberley in de pers dat ze in slaap was gevallen, dan dat ze flauw was gevallen en de laatste verklaring was dat ze de sterren toch mooi vond. Hebben we hier te maken met een labiel iemand, ik weet het niet."

"Zeker is dat heel wat media het principe van de tegenspraak, waarbij beide partijen aan bod komen, nooit hebben gerespecteerd."
De raadsheer overweegt dan ook de media voor het gerecht te slepen wegens laster en eerroof.