Blote kut in Amerikaanse dansshow

In het land waar na de nippelgate live-shows standaard 5 seconden worden vertraagd, voor het geval dat, is een nieuw schandaal opgedoken. Tietjes worden geblurred, fuck-jes worden gepiept, maar een ontblote flamoes is al wekenlang te zien tijdens het introfilmpje van So You Think You Can Dance.

De show, waarvan het Nederlandse aftreksel wordt gepresenteerd door Dennis Weening en An Lemmens, begint als altijd met een mooi introfilmpje. Tijdens dit filmpje waait het te korte rokje van de vrouwelijke danseres verleidelijk omhoog, zij draagt hier echter een zwarte slip onder.

FOK!ster Turbomuis ontdekte echter dat dit een gephotoshopte slip is! Er is één frame zichtbaar waarop deze slip niet met de computer is aangebracht. Het blijkt dat tijdens het opwaaien het kutje van de danseres zichtbaar wordt, met een goed onderhouden landingsbaan op de venusheuvel.

Of er al verkrachtingen en aanrandingen zijn gepleegd door opgehitste tieners die dit mochten aanschouwen in Amerika is niet bekend, maar de kans dat So You Think You Can Dance een 18+ rating krijgt is zeker aanwezig.

Praat mee in het Showbizz-forum van FOK!.


Het betreffende frame (high-res).

Inmiddels is er bewegend materiaal opgedoken dat deze kwestie wat beter belicht: