'Sterrenmeisje' geeft leugen toe

Wereldberoemd werd ze met haar verhaal. Maar nu blijkt dat Kimberley Vlaeminck de hele lezing over de 'per ongeluk' gezette sterrentatoeage in haar gezicht heeft verzonnen. De 18-jarige Kimberley kwam onlangs thuis met niet minder dan 56 sterren in haar gezicht getatoeëerd. De West-Vlaamse vertelde wie het maar horen wilde dat ze slechts drie sterretjes had besteld, maar tijdens het zetten van de tatoeage in slaap was gevallen. Toen ze wakker werd bleek tot haar grote schrik dat haar hele gezicht onder de sterren zat.

Maar van deze lezing blijkt nu dus niks te kloppen. De Belgische nieuwssite rtlinfo.be meldt dat Kimberley het hele verhaal heeft verzonnen uit angst voor de reactie van haar vader. Tegenover een cameraploeg van De Jakhalzen gaf Kimberley zelfs toe de tatoeage 'wel mooi' te vinden.

Kimberley is in de tussentijd wereldberoemd geworden met haar absurde verhaal. Tot aan Australië aan toe werd het verhaal over het tattoo-ongelukje opgepikt. Op erg veel sympathie hoefde de 18-jarige Vlaamse echter niet te rekenen. In zowel binnen- als buitenland werd het ongeloofwaardige verhaal van Kimberley met hoongelach ontvangen. Of zoals de Belgische nieuwssite HLN.be stelt: 'Na Eddy Wally moet Kimberley zowat de meest uitgelachen Vlaming aller tijden zijn."


'Sterrenmeisje' geeft leugen toe  (foto: DAG)