Ouders Amy Winehouse: red onze dochter

Amy Winehouse beseft maar niet dat ze grote problemen heeft. Iemand moet haar nu echt redden. Dat heeft de moeder van de zangeres onder meer in The Times gezegd. Opnieuw zijn er videofilmpjes opgedoken waarop Amy dronken lijkt.

Janis Winehouse wil het allerbeste voor haar dochter en zegt daarvoor alles te willen doen wat nodig is. "De noodzaak om haar te redden is groter dan ooit. Ze ontkent haar problemen.” Ook Mitch Winehouse, de vader van de 25-jarige zangeres, maakt zich grote zorgen. "Ik heb alles geprobeerd: doe dit, ga naar die arts, doe dat, op haar geweten spelen: ‘je doet ons verschrikkelijk veel verdriet’. Maar het heeft niets geholpen."

Volgens Mitch Winehouse gaat het wel beter met Amy’s drugsverslaving, maar heeft ze wel een groot alcoholprobleem. Hij beschuldigt opnieuw zijn schoonzoon, Blake Fielder-Civil, ervan die verslavingen te hebben verergerd. Het stel heeft volgens hem inmiddels definitief besloten uit elkaar te gaan. "Als ze in de toekomst weer samenkomen en ze zijn allebei clean en ze houden van elkaar, dan moeten ze dat zelf weten."


Ouders Amy Winehouse: red onze dochter  (foto: DAG)