Pitt bezoekt gewonde Jolie op filmset

Brad Pitt bezocht gisteren zijn liefje Angelina Jolie tijdens de opnames van de thriller Salt in Washington DC. Brad kwam even kijken of alles wel goed gaat met de actrice, nadat ze een kleine verwonding aan haar hoofd opliep.

Pitt zag er ontspannen uit in zijn basic outfit met petje en zonnebril, toen hij bij Angelina Jolie aankwam op de set in Washington DC. Vrouwlief Jolie is net weer aan het werk geslagen aan haar nieuwste film Salt, nadat ze haar hoofd gisteren stootte tijdens het filmen. De 34-jarige actrice moest hiervoor kort worden behandeld in het ziekenhuis, meldt US Magazine.

Dat er sprake van zou zijn dat het sterrenkoppel uit elkaar gaat, wordt vooralsnog ontkend. In mei schitterde het stel nog samen op het filmfestival in Cannes, hoewel toen geruchten gingen dat dit allemaal schone schijn was om een ophande zijnde breuk te camoufleren.

Afgelopen woensdag verklaarde Pitts woordvoerder echter dat er van een scheiding tussen de twee "absouluut niets waar is", aldus US Magazine. Jolies manager beweert hetzelfde. Brad en Jolie hebben samen drie biologische en drie geadopteerde kinderen.


Pitt bezoekt gewonde Jolie op filmset  (foto: DAG)