Carradine mogelijk vermoord door Kung Fu-sekte

Kung Fu-acteur David Carradine is mogelijk vermoord door leden van een Kung Fu-sekte, zeggen familieleden in een uitzending van Larry King.

David Carradine werd afgelopen dinsdag dood gevonden in een hotel in Bangkok. Hij hing naakt in de kast met vastgebonden handen, nek en geslachtsdeel. In de uitzending van Larry King werd gisteravond gezegd dat Carradine geïnteresseerd was in geheime Kung Fu-sektes.

Doordat hij mogelijk zat rond te neuzen in de activiteiten van een Martial Art-sekte, zou hij vermoord kunnen zijn, verklaart de familie. ‘Wellicht wilde hij een groepering in de belangstelling brengen en zouden ze hem om die reden uitgeschakeld hebben’, aldus advocaat Mark Geragos.

Bij de dood van Martial Arts-acteur Bruce Lee in 1973, waren er ook geruchten dat hij vermoord zou zijn door een Chinese sekte. Geheime Kung Fu-gemeenschappen bestaan al eeuwen en werden vroeger gevormd om mensen te beschermen tegen corrupte Chinese heersers. Tegenwoordig begeven deze sekten zich vaak in het criminele circuit.

De familie stuurt nu zelf een FBI-team naar Thailand om de zaak uit te zoeken.  Toch verklaarde Carradines vijfde ex-vrouw Marina Anderson na haar scheiding, dat hij heeft deelgenomen aan potentieel dodelijke kinky sekstaferelen. Een andere ex-vrouw van de ster verklaarde ook dat hij ‘best raar’ was en dat hij hield van bondage seks. Momenteel is het niet duidelijk of er sprake is van moord of een tragisch ongeluk.


Carradine mogelijk vermoord door Kung Fu-sekte  (foto: DAG)