'Nederland in beweging' krijgt concurrentie

Een revolutie in de wereld van de bejaardenochtendgymnastiek op televisie. 'Nederland in beweging' krijgt commerciële concurrentie van Net 5. Personal trainer Carlos Lens gaat bij Net 5 'Move that body' maken.

Je kunt Lens kennen van het programma 'Big Diet' dat eenmalig werd gemaakt op SBS6. Volgens de trainer is zijn programma anders dan 'Nederland in beweging' dat iedere ochtend op Nederland 1 te zien is. "Wat zij doen is goed voor de doelgroep die ze bedienen. Maar wij gaan voor een jonger publiek met een methode die meer up-to-date is."

Grote kans dat in het nieuwe programma hier en daar wat fitnesproducten aan de man worden gebracht. "In de VS hebben ze dit natuurlijk al zo lang. Het idee voor een dagelijkse show was er hier ook al eerder, hoor, maar het bleef altijd bij praten en liep steeds stuk op sponsoring."

Naast zijn nieuwe tv-programma blijft Lens aan de gang met een flink aantal bekende en semi-bekende Nederlanders die graag in vorm blijven. Al staat op zijn website dat hij gewerkt heeft met Paul de Leeuw, die toch niet echt bekend staat als iemand die heel strak in z'n velletje zit.