Lucille Werner geeft haar jawoord in de kerk

Lucille Werner heeft vandaag in de kerk in Nederhorst den Berg eeuwige trouw beloofd aan Servaas Snoeijers. Het burgerlijk huwelijk was gisteren al voltrokken.

Op het stadhuis van Andijk gaf ze haar jawoord aan haar nieuwe echtgenoot. Het kerkelijke huwelijk was van tevoren aangekondigd, de gang naar het stadhuis een dag eerder had ze geheimgehouden.

Het kersverse echtpaar viert de rest van de dag feest in besloten kring, zo heeft het management van Werner laten weten. Werner en Snoeijers, eigenaar van een media- en productiebedrijf, zijn vijf jaar samen. Zangeres Petra Berger en pianist Jan Vayne traden op tijdens de plechtigheid. Berger zong het Ave Maria onder begeleiding van Vayne.

De 41-jarige Werner is vooral bekend als presentatrice van het tv-spelletje Lingo. Ook zet ze zich in voor haar Lucille Werner Foundation, die een positieve beeldvorming van mensen met een handicap moet bewerkstelligen. De presentatrice loopt zelf moeilijk door een hersenbeschadiging die ze opliep door zuurstofgebrek bij haar geboorte.