Deze foto's moeten Berlusconi de kop kosten

De Spaanse krant El País publiceert vandaag exclusief enkele van de honderden foto’s waarop premier Silvio Berlusconi in Italië beslag heeft laten leggen. Daarop zijn onder meer topless vrouwen te zien aan het zwembad van de villa van de mediamagnaat op Sardinië

Berlusconi ligt in eigen land al weken onder vuur wegens zijn omgang met minderjarige meisjes. Zijn vrouw heeft daarom echtscheiding aangevraagd. Tot de gasten op Sardinië behoorde ook het toen nog 17-jarige lingeriemodel Noemi Letizia.

El País publiceert "de foto’s die Berlusconi niet aan de Italianen wil laten zien”, aldus de krant op de voorpagina. De publicatie vermeldt niet hoe El País aan de foto’s is gekomen.

Antonio Di Pietro van de oppositiepartij Italië van de Waarden (IDV) maakt zich zorgen dat Italië in het buitenland om Berlusconi wordt uitgelachen. De voormalige onderzoeksrechter in het corruptieschandaal Mani Pulite (Schone Handen) schreef dat donderdagavond tijdens een chatsessie met de lezers van de krant Corriere della Sera.

Bekijk hier de foto’s van El País 

FOK!-Columnist Driek Oplopers ziet in Berluscuni trouwens Italië's nieuwe Mussolini.


Deze foto's moeten Berlusconi de kop kosten  (foto: DAG)