Overvallers slaan bejaarde vrouw in coma

Christiane van den Eynde is een 73-jarige weduwe en woont in Antwerpen. Maar nu ligt ze in coma, dankzij brute overvallers. Afgelopen zaterdag werd de bejaarde vrouw op klaarlichte dag overvallen en zo erg mishandeld dat ze in coma raakte, maar geen mens die iets gezien of gehoord heeft. Haar buurvrouw staat voor een raadsel.

Want de 74-jarige buurvrouw zou nog koffie met haar gaan drinken. Het slachtoffer was 's ochtends naar de dierentuin geweest en zou daarna bij haar buurvrouw op de koffie gaan. "Na haar uitstapje zou ze bij mij koffie komen drinken. Tot straks, riep ze nog. Maar dat is het laatste wat ik van haar gehoord heb", vertelt buurvrouw Anna.

De buurvrouw vervolgt: "Mijn buurvrouw had een hondje, maar het dier was zo ziek dat ze het heeft laten inslapen. Als het beestje nog leefde zou ze de hele buurt bij elkaar geblaft hebben en was dit nooit gebeurd." De buit kan nooit groot geweest zijn: het slachtoffer leefde volgens haar buurvrouw van een karig pensioentje. Van de daders ontbreekt elk spoor.