Seks met collega is waanzinnig populair

Goed nieuws voor de workaholic die geen tijd heeft om aan de vrouw te komen. Seks met collega's is namelijk helemaal hot. Meer dan zestig procent van de werknemers is wel eens het bed ingedoken met een collega. Dit is de opmerkelijke uitkomst van een Amerikaans onderzoek.

Mannen maken zich hier overigens veel vaker schuldig aan dan vrouwen, en het liefst ook met meerdere collega's. Mannen van boven de 45 zijn seksueel het meest actief op de werkvloer. Liefde tussen werknemers van het zelfde bedrijf is echter geen voorwaarde om seks mee te hebben.

Toch geeft 55 procent van de ondervraagden toe dat zij wel eens een oogje hebben laten vallen op een collega. Ook hier nemen de mannen de koppositie in, zij vallen vaker voor de charmes van een vrouwelijke collega dan andersom. De dames vallen echter weer vaker in katzwijm voor hun baas.

Niemand lijkt echter een probleem te maken van seks tussen werknemers onderling. Slechts negen procent vindt dit dan ook uit den boze. Driekwart van de ondervraagden geeft zelfs aan dat er best wat meer liefde mag zijn op de werkvloer.