Man weigert Mick Jagger ijscokar te verkopen

Een Italiaanse ijscoboer heeft een bod afgeslagen van niemand minder dan Mick Jagger. De frontman van de Rolling Stones had maar liefst een ton over voor de ijscokar van Giuseppe Della Camera. Toch weigerde de ijscoman met Jagger in zee te gaan.

Giuseppe heeft er namelijk tien jaar over gedaan om de ijscowagen helemaal te restaureren. Daarnaast heeft het hem maar liefst 35.000 pond gekost om deze in oude staat te herstellen. Tijdens een wandelingetje werd Jagger echter spontaan verkikkerd op de ijscokar uit 1954 en wilde hem dan ook gelijk hebben.

"Ik was aan het werk toen Mick en zijn zoon ijs kwamen kopen. Hij zei tegen me dat hij verliefd was geworden op mijn wagen en of ik het wilde verkopen. Ik stond perplex toen hij me 100.000 pond bood. Hij heeft zeven kinderen en ik denk dat hij het leuk speelgoed vond voor hen en zijn kleinkinderen", vertelt de Italiaan aan The Sun.

De ijscoboer weigerde echter op het aanlokkelijke aanbod in te gaan. "Ik was wel in de verleiding gebracht. Maar ik zei hem dat ik mijn wagen niet kon verkopen, omdat het altijd mijn droom is geweest om mijn nu twaalfjarige dochter op de dag dat ze trouwt naar de kerk te rijden in mijn wagen." Dat is wat Giuseppe betreft dan ook onbetaalbaar.