Stukjes lichaamsdelen verstoppen wc

Een loodgieter in Shanghai kwam om een toilet te ontstoppen, maar deed en passant een wel heel gruwelijke ontdekking: de leiding bleek vol te zitten met afgesneden lichaamsdelen.

Er blijkt een gruwelijke geschiedenis aan te zijn vooraf gegaan. Volgens de China Daily nodigde een 31-jarige vrouw in januari van dit jaar het slachtoffer Li Lan uit op de koffie. Jiang Hong bleek haar gast niet zomaar een bakje aroma rood voor te schotelen: er was een flinke hoeveelheid gif aan toegevoegd.

Nadat Li bewusteloos neerviel trok Jiang een plastic zak over het hoofd van haar slachtoffer. Daarna zou ze het lichaam in een koffer hebben gepropt. Volgens Chinese media was de moordenares woest op haar slachtoffer omdat ze Li een grote som geld had geleend, die ze nooit meer terug had gezien.

Een paar dagen na het incident wist Jiang niet wat ze met het lijk aan moest en belde haar vader. Die suggereerde het lichaam in stukken te hakken en door de wc te spoelen. Zo geschiedde.

Uiteraard bleek dit niet zo'n slim plan en raakten de leidingen verstopt. Jiang en haar vader staan nu binnenkort terecht voor moord en medeplichtigheid aan het wegmaken van een lijk. De straffen voor moordpraktijken zijn in China over het algemeen niet mals.


Gelukkig niets te vinden  (foto: DAG)