Jamie Oliver verbrandt piemel bij naakt koken

Jamie Oliver heeft zijn penis verbrand tijdens het naakt koken. Dit heeft de tv-kok bekendgemaakt in een interview aan komiek Ricky Gervais.

Enkele jaren geleden besloot Oliver zijn bijnaam 'The Naked Chef' eer aan te doen en besloot naakt te gaan koken voor zijn vrouw. Terwijl hij een visgerecht uit de oven haalde, kwam zijn geslacht in aanraking met de kokend hete dampen. "Niet leuk", zo verklaarde hij droogjes.

"Vijf jaar geleden kookte ik naakt als Valentijnsverrassing voor mijn vrouw Jools. Ik was een zeebaars aan het roosteren. Toen ik de oven opende, kwam er stoom uit en raakte mijn penis verbrand."

De opmerking zorgde voor veel lachende gezichten bij Ricky Gervais. "Je bent een idioot!", riep hij uit. Hierop vroeg Jamie Oliver aan hem waaraan hij nu voortaan zal denken als hij de naam 'Jamie Oliver' hoort vallen. "Voor vandaag dacht ik 'toffe gast'. Nu denk ik aan een kleine dikkerd die in een keuken rondloopt terwijl hij zijn edele delen probeert te blussen met een smeulende ovenhandschoen", luidde het antwoord.