Breuk Brad en Angelina komt dichterbij

Brad Pitt en Angelina Jolie, hét Hollywoodkoppel bij uitstek, maakte vorige week een stralende entree op het Filmfestival in Cannes. Maar terwijl het stel zijn uiterste best deed dolgelukkig over te komen, schijnt het toch echt hommeles te zijn op het Brangelina-front.

In werkelijkheid besteedde Angelina een schamele 36 uur in Cannes, waarvan ze het grootste deel van de tijd alleen door de Zuid-Franse plaats banjerde. Vlak voor haar aankomst in Frankrijk bracht Jolie overigens ook nog een bezoek aan het Internationaal Strafhof in Den Haag - zónder Brad.

Omstanders van het rode loper-tafereel vertelden volgens The Daily Mail dat zodra de camera’s stopten met flitsen, het ook gauw gedaan was met de ‘wij-zijn-zo-gelukkig-samen’-pret.

Angelina’s lach verdween van haar gezicht en nogal bozig rende ze de trappen van het filmtheater op, met een verbaasde Brad achter zich aan.

Oorzaak van de relatie-troebelen naar het schijnt: Brad Pitt weigert het contact met ex Jennifer Aniston te verbreken. Jolie zou om die reden zelfs hebben gedreigd niet mee te gaan naar Cannes.

Inmiddels laat ze Brad lekker in zijn eigen sop gaarkoken: ze is weer terug op de set van haar nieuwe project Salt en is niet van plan de komende weken tijd te besteden met haar lover.