Naakte, geboeide vrouw zorgt voor file op Autobahn

Op de Duitse snelweg A1, ter hoogte van Bergkamen-Rünthe, ontstond afgelopen weken een vreemde file. In het weiland vlak naast de snelweg stond een vrouw. De vrouw was echter geheel ontkleed, terwijl ze met haar armen was vastgeboeid aan het bestuurdersportier.

Hierop werd er groot alarm geslagen bij de politie, men ging er namelijk vanuit dat er een ernstig misdrijf gaande was. Meerdere politieauto's en zelfs een helikopter rukten uit naar de plaats delict. De agenten keken echter vreemd op dat de seksontvoering slechts een erotische fotoshoot bleek te zijn.

De naakte vrouw bleek de 26-jarige Sabrina te zijn. Door voor een amateuristisch naaktmodel te spelen, wist zij veel politie op de been te brengen.

De fotograaf, de 22-jarige Klaus, had wel zin in een geintje. "We hadden spontaan zin in erotische foto's", vertelt hij. "Het landweggetje leek verlaten, dus besloten we hier aan de slag te gaan. Sabrina kleedde zich uit, handboeien en een blinddoek horen daar meestal bij. Toch zullen we de volgende keer nog discreter zijn..."

Voor een van de foto's uit de fotoshoot verwijzen we je door naar het bronartikel