[FOK!games] Freddie Mercury beoordeelt SingStar-games

Sinds kort zijn er drie SingStar-producten op de markt voor onder andere de PlayStation 3: SingStar Queen, SingStar Pop Edition en draadloze SingStar-microfoons. Afgelopen week hebben onze collega's van FOK!games deze drie producten beoordeeld op een bijzondere manier. Voormalig eindredacteur SpankmasterC leeft zich met collega's Gamer_V en koei volledig in en heeft dit vastgelegd op video.

SingStar Queen is een schijfje dat vol staat met voor veel mensen bekende liedjes van de Britse popgroep. Voor Queen-fans zal dit de nodige gevoelens oproepen aangezien er een selectie gemaakt is van liedjes uit het uitgebreide repertoire van Queen. Prachtig om te zien hoe SpankmasterC zijn held, Freddie Mercury, weet te vertolken.
Lees de review van SingStar Queen op FOK!games.

Naast Queen worden veel andere artiesten in de schijnwerpers gezet met SingStar Pop Edition. In deze versie van SingStar staan veel bekende liedjes die onder andere bekend zijn van de Top 40. Dertig liedjes van bijvoorbeeld de Kaiser Chiefs, Alphabeat, The Police, Sugababes en The Killers vullen deze titel. Erg sterk is de move van Gamer_V tijdens het zingen: de microfoon vliegt door de lucht.
Lees de review van SingStar Pop Edition op FOK!games.

Om het zingen nog makkelijker te maken werden en passant ook de draadloze microfoons voor de PlayStation 3 beoordeeld. Een beter moment is bijna niet te bedenken. Onder andere de afstand van de microfoon ten opzichte van de console wordt onder de loep genomen, alsmede in hoeverre het al dan niet een voordeel is dat de microfoons draadloos zijn.
Lees de review van de draadloze SingStar Microfoons op FOK!games.

SpankmasterC doet Freddie Mercury