Belastingdienst aast op internetmaagd

Een 18-jarige studente die een aardige zakcent verdiende door haar maagdelijkheid via internet te verkopen, mag nu de helft van haar opbrengsten afstaan aan de belastingdienst. Een Italiaanse zakenman betaalde maar liefst 12.836 euro voor een weekendje seks met Alina Percea, een Roemeense uit het Duitse Mannheim.

Alina mocht haar maagdelijkheid verkopen aangezien prostitutie in Duitsland niet verboden is. Uiteraard wist ook de fiscus van haar internetstunt, waardoor de studente waarschijnlijk de helft van haar opbrengsten aan belastingen kwijt is. "We zijn bezig met haar zaak, de kans is groot dat ze de helft van haar opbrengsten moet betalen aan belastingen", wist een bediende van de belastingdienst te melden. "Ze had beter niet uitgepakt met haar stunt en haar maagdelijkheid in alle stilte verkocht".

Percea zegt te hebben genoten van haar seksweekend in een luxueus Venetiaans hotel met de Italiaan. Een volgende keer wil ze zelfs gratis met hem naar bed. "Ik vond hem leuk en we konden het goed met elkaar vinden. Bij een volgende gelegenheid moet hij niet meer betalen".

Met dank aan -GossipGirl- voor de submit.