Zakenman betaalt 10.000 euro om meisje te ontmaagden

Een 45-jarige Italiaanse zakenman heeft 10.000 euro betaald om Alina Percea (18) te mogen ontmaagden. Het meisje bood haar maagdelijkheid te koop aan op internet en gaf een uitgebreid interview over haar eerste seksuele belevenis.

"Ik mocht op zijn kosten naar Venetië vliegen om hem daar te ontmoeten. Bij aankomst gaf hij me een doos chocolaatjes. Hij zag er veel jonger uit dan 45 en had donker haar, groene ogen en een lieve glimlach", zegt Alina in een interview met The Sun.

Samen gingen ze naar een vijfsterrenhotel. "We kusten en trokken onze kleren uit. Ik was natuurlijk zenuwachtig, want ik had dat nog nooit eerder gedaan. Toen legde hij me op bed en begon hij mijn lichaam te kussen. Ik vond hem knap dus ik genoot er wel van, maar omdat we het zonder condoom deden, was het wel pijnlijk."

"Na de seks vielen we in slaap. De volgende morgen gingen we ontbijten zoals een normaal koppel en nam ik de morning-afterpil. Hij vertelde me dat hij me graag nog eens zou zien. En waarom niet? Dan mag hij zelfs gratis", vertelt Percea openhartig.

Alina bood haar maagdelijkheid te koop aan om met het geld haar studies te kunnen betalen en een eigen appartementje te huren. Ze had echter gehoopt om meer dan 10.000 euro te krijgen en een eigen appartementje zit er dus niet in. "De opleiding zal nog wel lukken, maar een eigen appartementje kan ik op mijn buik schrijven. Ik zal dus gewoon bij mijn ouders blijven wonen."