Lekkerste student(e) van het jaar

De leukste verkiezing van het jaar zit er weer aan te komen, namelijk de Student of the Year verkiezing. Alle lekkere HBO'ers en WO'ers kunnen zich opgeven en strijden mee voor de titel. Tot en met aanstaande dinsdag kan er gestemd worden en de top-3 gaat door naar de finale op 3 juni in Amsterdam.

Om het niet helemaal een ordinaire vleeskeuring te laten lijken, worden de kandidaten ook getest op algemene kennis en maatschappelijke betrokkenheid. Intelligente vragen als: "Wat is de oplossing voor de kredietcrisis?" en "Wat zal er gebeuren nu Obama president is?" moeten aantonen wie er naast knap ook nog slim is.

Er doen zowel mannelijke als vrouwelijke studenten mee, maar de laatste categorie is natuurlijk het interessantst. De favoriete studente van de FOK!redactie, Sanne Roffel, doet ook weer mee. Eerder werd zij al Schoolmeisje van het Jaar en was ze te horen in FOK!radio.

FOK! sprak gisteren met haar over deze verkiezing om eens te horen wat haar antwoorden op de vragen zijn. Met de kredietcrisis weet onze volleyballende studente helaas geen raad: "Als er een gemakkelijke oplossing zou zijn die ik zo 1,2,3 bedenk, dan zou er geen kredietcrisis zijn." Wel kijkt ze graag uit naar wat er gaat gebeuren nu Obama president is geworden.

Stiekem gaat de verkiezing natuurlijk wel gewoon om wie er het lekkerste uit ziet, dus heeft FOK! wat foto's los weten te peuteren van Sanne. Ze is hier te bekijken in bikini, op het strand en in close-up.


Sanne Roffel