Oeps! Natalie Portman met blote borst bij Obama

Traditie in Amerika: elk jaar geeft de zittende president een diner voor prominenten uit de media en entertainmentwereld. Ook bij deze editie van het prestigieuze White House Correspondents Diner, de eerste voor president Barack Obama, waren weer veel politici, journalisten en celebrities aanwezig.

Onder hen actrice Natalie Portman, die in een ravissante zwarte jurk op de loper verscheen. Een iets té ravissante jurk misschien, want een en ander zat niet helemaal goed. Op foto's is duidelijk de tepel van Portman te zien. Een heuse nipple slip dus. Voor de liefhebbers hier meer beelden van de borst van Natalie Portman.

Uitgenodigd worden bij de president en dan met ontblote tepel verschijnen, dat moet wel héél gênant zijn. Toch valt dat mee, de sfeer op het jaarlijkse diner is traditiegetrouw zeer ontspannen. Zo is het gebruikelijk dat de president een toespraak geeft waarin hij zichzelf en zijn naaste medewerkers uitvoerig op de hak neemt. Obama deed wat dat betreft niet onder voor zijn voorgangers. Lees hier een overzicht van zijn grappen en grollen. Hier vind je meer foto's van het vrolijke feest. En Portman? Ach, die liet zich niet van de wijs brengen; ze heeft de hele avond lekker gemingled met de gasten.


Oeps! Natalie Portman met blote borst bij Obama  (foto: DAG)