Bunker Amber: ik ben niet aangerand

Amber Silver, een van de deelnemers aan de online realitysoap The Bunker Online is niet aangerand door medebewoner Jeroen. Dat vertelde de blondine, die zaterdag de bunker verplicht moest verlaten, aan FOK!radio.

Dit weekend was er onder de kijkers een discussie ontstaan over wat zich midden in de nacht na een dronkenmansfeestje was gebeurd. Op de beelden zag je Jeroen in bed kruipen bij Amber waarna hij begon te kroelen en te rijden. Amber was naar eigen zeggen in diepe slaap. Van aanranding, zoals sommige kijkers beweren, is volgens haar echter geen sprake.

Amber: “Toen ik de beelden zag had ik wel zoiets van: wat doet hij nou? Ik sliep, de regie heeft ingegrepen en die gozer is net als wij allemaal als we dronken zijn, hij had totaal geen idee waar hij mee bezig was. Ik zal hem er wel op aanspreken als we binnenkort samen de beelden nog eens terug kunnen kijken, want hij heeft zich natuurlijk wel misdragen.”

Amber zegt blij te zijn weer in het echte leven te staan. “Ik lig weer lekker in mijn eigen bedje zonder camera’s. Ik kijk tevreden terug op de 13 dagen in de bunker, want dat vind ik best stoer van mezelf. Het zwaarste was dat ik fanmail kreeg. Daardoor kreeg ik heimwee. De twee weken zijn voorbijgevlogen, maar de afzonderlijke dagen duurden ontzettend lang. Maar ik ben trots op mezelf dat ik het toch maar gedaan heb.”

Volg The Bunker Online op het FOK!forum.


Het complete FOK!radio interview met Amber.