FOK!radio: Downloaden is diefstal!

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Rond 20 mei behandelt EénVandaag de rechtszaak tussen Mininova en Brein. Downloaden is diefstal, zegt stichting Brein en sleept downloadsite Mininova voor de rechter. Terecht of onzin? Op FOK!radio gaan we het er eens over hebben. FOK! houdt samen met Top-X (het jongerenpanel van EénVandaag) een enquête en de uitslag zie je terug bij EénVandaag,

Vandaag is Nolius er een keer niet en zal SunChaser eenmalig plaatsnemen op de sidekickstoel. In 2005 nam hij afscheid van FOK!radio als presentator. Nu is hij eenmalig terug, dus dat zal dan wel weer vooral over neuken gaan. Verder proberen we uiteraard Amber aan de lijn te krijgen die zaterdag gedwongen de bunker moest verlaten. We willen alles van haar weten in de 13 dagen dat ze opgesloten zat.

Hoe gaat het verder met het realityprogramma en trekken de makers het allemaal nog? We vragen het aan Bunker-goeroe Bart Spring in 't Veld. Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!