Bunker: exit Amber & 36 uur wakker

Gisteravond werd deelneemster Amber de bunker uitgestemd door de kijkers. De blondine zat er krap twee weken in en had nogal last van heimwee. Toch heeft ze het erg naar haar zin gehad in de eerste online realitysoap.

Amber: "Ik miste mijn familie gewoon heel erg. Ook al hadden de andere Overlevers heel erg veel aan, fanmail maakte het voor mij alleen maar erger. Het is wel een leuke groep , al denk ik niet echt dat ik er vrienden heb gemaakt. Marielin gaat volgens mij het spel winnen. Ze is slim, heeft een grote bek en kan die mannen zeker aan. Peter is een ontzettend leuke en lieve jongen, alleen laat hij zich te snel kisten."

Over het incident waarbij een dronken Jeroen bij haar in bed kroop en tegen haar been opreed: "Daar kan me daar helemaal niks van herinneren! Ik sliep gewoon en eerlijk gezegd vond ik het moment dat hij op de doodskist leek te gaan poepen erger."

Amber blijft trouw de beelden bekijken nu ze eruit is en met ons meepraten over de gebeurtenissen in de bunker. Daarin is de komende dag onder meer te zien dat de bewoners 36 uur wakker moeten blijven. Er is wel voor afleiding gezorgd: een konijntje is als tijdelijke bewoner in de bunker gezet. Het is niet te hopen dat Jeroen in een dronken bui het konijntje slacht en in de oven stopt aangezien het konijn van een van de redacteuren is.

Volg de ontwikkelingen in het enige echte The Bunker Online-forum.Amber moet eruit.