Grote bh's eindelijk goedkoper

Er komt eindelijk een eind aan een jarenlang onrecht, zo vindt Beckie Williams uit Groot-Brittannië. Beckie, gezegend met een 75F cup, vormde samen met zo'n 13.000 andere vrouwen de groep Busts 4 Justice. Een organisatie die streed tegen de 2 pond (2,23 euro) toeslag bij Marks & Spencer op grote bh's, vanaf een E-cup of groter.

Het warenhuis vond echter dat de prijs voor de grote bh's terecht was. Ze zijn nu eenmaal groter, er zit meer stof aan, grotere beugels en ze bieden een betere steun. Allemaal eigenschappen die extra geld kosten bij een grote bh.

Busts 4 Justice vond dit 'discriminatie van rondborstige dames' en kwam in actie. Beckie kocht voor 3,40 pond (3,80 euro) een aandeel van het warenhuis en verschafte zich daarmee toegang tot de aandeelhoudersvergaderingen en startte op internet een grote campagne.

Uiteindelijk gaf Marks & Spencer toe fout te zitten: "De grotere bh's worden net zo duur als de kleinere maten." Bovendien geeft het warenhuis twee weken lang 25 procent korting op alle bh's. Gerechtigheid voor de vrouw met een maatje meer.

Met dank aan -GossipGirl- voor de submit!


Beckie Williams