Bunker: deelnemers verraden Bobby

Gisteravond hebben tijdens de exitronde twee bewoners het pand van de online realitysoap de Bunker verlaten. Het gaat om bewoners Bobby en Renate. Bobby werd echter verraden door vijf van zijn medebewoners.

Omdat Renate en Bobby onderaan in de stempoll stonden mochten de bewoners gisteravond kiezen wie er weg moest. Renate had al aangegeven hoe dan ook weg te gaan. Bobby wegsturen en haar erin houden zou dus betekenen dat Renate vrijwillig zou opstappen wat 2500 euro boete zou opleveren. Boete die uit de prijzenpot gehaald wordt.

De meest logische keus Renate eruit te stemmen leek dus voor de hand te liggen. Toch stemden vijf van de zes bewoners voor Bobby, omdat ze in hem een grote concurrent zagen. Dat hij onderaan in de poll stond en amper een concurrent was, waren ze blijkbaar even vergeten. Over vijf dagen moet er namelijk weer iemand uit. Geheel onverwacht verlieten dus twee bewoners de Bunker en zit er nog 7500 euro in de prijzenpot.

Vandaag worden de Judassen flink gestraft door de kijker: ze krijgen 8 uur lang geen water, licht en elektriciteit. Wil je weten hoe het afloopt? Kijk dan op ons The Bunker Online-forum