Stelletje neukt in tuin Queen Elizabeth

De 35-jarige Joy Taylor en de 30-jarige Phil Garden zijn woensdag betrapt op het bedrijven van de liefde in de tuin van Windsor Castle, het kasteel van de Engelse koningin. Op het moment van de seks was de Engelse koningin aanwezig in het kasteel, maar ze heeft niks meegekregen van het liefdesspel. Op het moment dat het stelletje bezig was stonden er ruim 100 toeristen te kijken, sommige juichten het stelletje toe en sommigen stonden vol afschuw te kijken en riepen "gadverdamme". Een paar Japanse toeristen hebben er zelfs beelden van gemaakt, maar die zijn nog niet uitgelekt.

Het stelletje heeft een nacht in de cel gezeten en werden verbaasd wakker op het politiebureau. Ze konden niet geloven wat ze gedaan hadden, aldus de politie. Beiden zijn bang hun baan kwijt te raken na het in de media komen door dit spektakel. Joy en Phil hebben beiden een goede betaalde baan. Joy als freelance adviseur bij een groot Londens bedrijf en Phil als directeur bij het bedrijf Antal International of Warrington. 

Volgens een buurman van het stelletje zijn ze altijd al luidruchtig: "We noemen haar de onrustige Amerikaan, omdat ze altijd schreeuwt. Ik moet mijn raam zomers sluiten, omdat ze altijd zo'n kabaal maakt. Ik heb echter nog nooit gehoord dat de twee het buiten deden. Ze moet het hele Windsor Castle tot leven hebben gewekt met haar kabaal." Een ooggetuige meldt dat ze zich niks aan trokken van het feit dat ze het in de tuin van de koningin deden, "Het koppel gaf niks om de omstanders en deden net alsof ze in hun eigen slaapkamer waren. Ze negeerden zelfs de 'Niet Op Het Gras Lopen' bord", aldus de ooggetuige.

Een foto van de daders staat hier . Zodra de filmpjes online staan lees je het als eerst op FOK!.