Bunker: nu al ruzie om sigaretten

De acht deelnemers van The Bunker vonden het gisteren allemaal nog gezellig, maar vandaag gaan ze de derde dag in en de eerste ruzie heeft al plaatsgevonden.

De ruzie ging over het boodschappenlijstje. Ze mogen beperkt aantal producten bestellen en daarbij moesten er ook sigaretten komen voor de rokers. Aangezien Pim en Renate zware rokers zijn, zijn de negen of 10 sigaretten per dag voor de hele groep niet voldoende. Renate pakte na ontvangst van de boodschappen al ongevraagd een van de sigaretten, maar de bedoeling is dat ze dit verdelen en eerst ook overleggen.

Renate en Pim dreigen dan ook om nu al de bunker te verlaten. Dit zou consequenties hebben voor de prijzenpot van 10.000 euro. Voor elke vrijwillige exit wordt een boete van 2500 euro in rekening gebracht die van de pot afgaat.

Mislukte opdracht
Gisteren mislukte de eerste opdracht ook al: alle deelnemers moesten acht uur in een doodskist liggen met een gevulde vissekom op de buik. Jeroen liet de opdracht mislukken en nu hebben ze 48 uur alleen water uit de jerrycan.

Jeroen, die zich duidelijk verveelt snapt niet dat de dames 25 dagen zonder seks kunnen. Hij geeft aan open te staan voor een flink potje seks. Renate zal in ieder geval níét naar bed gaan met hem: "Jeroen vind ik een patser. Maar Marielin is echt een tof wijffie."  Bobby lijkt zich prima aan de omstandigheden aan te passen. "Ik heb het goed naar mijn zin het is lachen met de mensen." Marielin is vooral erg moe, ook al doen ze weinig. Amber: "We vervelen ons nog wel een beetje." Peter heeft het het zwaarst. "Ik ervaar het als heel erg zwaar, ik ben er natuurlijk niet aan gewend en door de nacht in de kist ben ik helemaal kapot!."

Alles over The Bunker lees je hier.


Bunker
Amber en Pim zijn not amused.