FOK!radio: Beatrix, Utregs Glorie en The Bunker

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Er was de afgelopen tijd een hoop te doen over de burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen. Hij zou druk op de redactie van het AD en een lokale krant hebben uitgevoerd om een publicatie tegen te houden over zijn declaratiegedrag. Hij heeft daar al uitgebreid excuses voor gemaakt, maar dat is voor de Utrechtse politieke partij Utregs Glorie niet genoeg. Zij zijn een petitie gestart om te komen tot een onafhankelijk onderzoek naar de gang van zaken in de 'kwestie Wolfsen'. Is dat terecht of moeten ze niet zo zeuren? We vragen alle details aan de drijvende kracht achter de actie. Luisteren dus, vanavond vanaf 19:30 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Als je FOK!-eigenaar Danny nog niet kende, kon je afgelopen weekend veel over hem te weten komen. Hij zat namelijk in de kick-off van The Bunker. Een real-life project dat FOK! samen met onder andere De winnaar van Big Brother I, Bart Spring in 't Veld, heeft opgezet. Onder andere Bart en Ruud uit BB1 zaten samen met Danny een weekend lang in de Bunker. Hoe is dat gegaan? Dat vragen we aan de oppergoeroe zelf.

Ga jij naar The Bunker kijken? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

35 camera's, 25 dagen, 8 personen en 1 donkere bunker, en de kijker bepaalt wat er gebeurt. Back to basics in 'The Bunker'. Vanavond gaat het dan echt officieel van start. In FOK!radio ben je bij de start en hoor je wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt.

Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!