Susan Boyle heeft concurrent erbij: Hollie Steel

Allemaal bijgekomen van het even verpletterende als voorgekookte optreden van kerkhulpje annex kattenvrouwtje Susan Boyle? Mooi, want hier is alweer de nieuwste sensatie uit de stallen van tv-talentenjacht Britain's Got Talent. Dames en heren, graag uw aandacht voor de slechts 10-jarige Hollie Steel.

De kleine ballerina zou in eerste instantie helemaal niet meedoen aan de talentenjacht. Maar omdat haar 15-jarige broer ook zijn kunstje mocht doen, waren Hollie's ouders bereid met de hand over het hart te strijken. Het optreden van haar grote broer, een tapdansact op Fly Me To The Moon, was geen succes. Hollie daarentegen spetterde bijkans het podium af.

Bij de eerste maten van haar vertolking van I Could've Danced All Night gaat de hand van het immer sceptische jurylid Simon Cowell nog demonstratief naar de rode knop, maar dan… dan zet het meisje haar keeltje open en raakt Cowell en de complete zaal met hem compleet in extase.

Wat een stem, wat een show, wat een wereld vol talent! Het wordt nog een hele kluif voor Susan Boyle om de talentenjacht te winnen.


Susan Boyle heeft concurrent erbij: Hollie Steel  (foto: DAG)