'Echte' Shrek en prinses Fiona in de echt verbonden

Een Brits stel is deze week op een wel heel bijzondere manier getrouwd. Het stel werd namelijk in de echt verbonden als Shrek en prinses Fiona. Het heeft maar liefst drie uur geduurd om de twee, met de toepasselijke achternaam Green, groen te verven en de juiste toebehoren aan te meten.

De veertigjarige Christine en de vierenveertigjarige Keith hebben dus echt een sprookjeshuwelijk. "Ik wilde altijd al een bijzonder trouwfeest. En gezien Keith op Shrek lijkt, lag de keuze voor de hand", lacht Christine. Haar achttienjarige zoon wilde ze graag laten opdraven als Donkey, de grappige ezel uit de Shrek-films. Helaas zag deze het zelf niet zitten. Gelukkig waren anderen wel bereid om zich te verkleden als Donkey en Gingerbread Man.

Mr. Green, die zijn brood verdient als bouwvakker, was er wel voor te porren om tijdens de mooiste dag van zijn leven als groen monster voor het altaar te verschijnen. "Het was een bijzondere ervaring. We houden allebei erg van de Shrek-films en mijn vrouw zegt altijd tegen me dat ik nu eenmaal op het hoofdpersonage lijk", aldus Green.