'VS zal valse vlag-terreuraanslagen uitvoeren'

Voormalig Republikeins presidentskandidaat Alan Keyes blijkt een notoire complotdenker te zijn. Keyes beschuldigt de Obama-regering ervan dat zij zogeheten valse vlag-terreuraanslagen aan het voorbereiden zijn. Ook zou de Amerikaanse regering de verkiezingen van 2012 willen schrappen.

De zwarte presidentskandidaat werd in 2000 nog als winnaar uitgeroepen van de Republikeinse debatten destijds. Keyes: "Het is overduidelijk dat de regering niet te stoppen is. Op een dag worden wij wakker met terreuraanslagen, waardoor de economie verlamd wordt. Dan wordt overal de staat van beleg afgekondigd, en die zal niet teruggedraaid worden vóórdat de crisis over is."

Keyes, vroeger werkzaam voor oud-president Ronald Reagan, verwijst naar recente rapporten van het MIAC (Missouri Information Analysis Center) en het ministerie van Homeland Security, waarin geïmpliceerd wordt dat Amerikanen die een beroep willen doen op hun grondwettelijke rechten, beschouwd worden als een bedreiging, en door de regering Obama worden gekenmerkt als potentiële 'binnenlandse terroristen'.

Tevens waarschuwde Keyes voor Obama's plannen voor een civiele veiligheidsmacht, die onderdeel zal vormen van zijn doelstelling om alle Amerikanen te ontwapenen en een politiestaat te creëren. Keyes roept Amerikanen op om in het verweer te komen en de grondwet van de VS als strikte leidraad te nemen.

Alan Keyes: Amerikaanse regering zal valse vlag-terreuraanslagen gaan uitvoeren