'Gouden Kooi Huub mocht Bunker niet in van John de Mol'

Ondanks zijn stellige en herhaalde bewering dat Huub niet mee wilde doen aan de kickoff van The Bunker omdat hij dit niet goed vond voor zijn carriëre als tv-maker, blijkt nu uit een chat met de redactie van de Bunker dat hij niet mag van zijn baas, John de Mol.  Afgelopen zaterdag zegde hij plots af .

"Huub komt niet, John de Mol vond het niet juist [...] Als je ja zegt, en dan besluit het niet te doen omdat de baas het niet wil, lijkt het me duidelijk [...] maar niks mis mee hoor, het is de keus van Huub" aldus een redactielid in de publieke chat van het nieuwe internet realityprogramma dat vanavond van start gaat.

Huub beweerde tot nu toe steeds dat het zijn eigen keuze was om te besluiten niet naar de kickoff te komen.

"na 10 maanden keihard werken aan mijn reputatie als serieuze redacteur heb ik geen zin in de media over GOUDEN KOOI HUUB IN BUNKER en dingen van die strekking [...] ik doe dat niet. Mijn spotlight is geweest en heb er (voor nu) wel even genoeg van [...] nou dat is mijn eerlijkste uitleg die ik ervoor hebaldus Huub afgelopen zaterdag in ons forum.

The Bunker begint vanavond om 21:00 en is gedurende de kickoff gratis te volgen via de streams op thebunkeronline.tv en via het officiële forum.  Ook de officiële chat, waar de redactie van The Bunker ook actief is, vind je op FOK!.  Onder de deelnemers van The Bunker kickoff bevinden zich Bart en Ruud van Big Brother 1, Jaap uit de Gouden Kooi, Jeroen uit Big Brother 6 en ondergetekende, Danny, van FOK!