Tattoos Rihanna en Becks verkeerd gespeld

Een tatoeage in een vreemde taal is natuurlijk hartstikke leuk, maar niet zonder risico. Zo zijn David Beckham en Rihanna allebei de trotse eigenaar van een fout gespelde tatoeage in het Sanskriet.

Volgens Hindoestaatsman Rajan Zed is de laatste van Rihanna's twee Sanskriettatoeages verkeerd gespeld. Wat er precies fout is gegaan bij de tatoeage van de populaire zangeres wil Zed niet zeggen. 'Het is een heel persoonlijk gebed. Ik kan niet vertellen wat er fout aan is, maar het is wel verkeerd.' Over de verkeerd gespelde tatoeage van David Beckham is de in Amerika woonachtige Zed minder subtiel. 'David Beckham wilde een eerbetoon maken aan zijn vrouw. Helaas voor hem staat er nu Vihctoria, in plaats van Victoria op zijn lichaam.'

Zed juicht het gebruik van Sanskrietteksten in tatoeages toe, maar roept wel op tot betere scholing van de tatoeëerders die deze teksten zetten. Wellicht kunnen David en Rihanna de volgende keer beter even bellen met Jessica Alba of Tommy Lee. Ook deze sterren hebben een Sanskriettatoeage, maar dan wél goed gespeld.


Tattoos Rihanna en Becks verkeerd gespeld  (foto: DAG)