FOK!radio: Bunker-kandidaten Peter, Renate en Eline

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Nog een paar dagen en dan gaat The Bunker van start. De afgelopen uitzendingen van FOK!radio kon je alles al horen over The Bunker. Een real-life project dat FOK! samen met onder andere De winnaar van Big Brother I, Bart Spring in 't Veld, heeft opgezet.  35 camera's, 25 dagen, 8 personen en 1 donkere bunker, en de kijker bepaalt wat er gebeurt. Back to basics in 'The Bunker'. Samen met Bart tellen we af naar het begin van het project. In FOK!radio hoor je de laatste updates. Daarnaast gaan we bellen met kandidaten Peter, Renate en Eline. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Ga jij naar The Bunker kijken? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Heb je vragen voor Bart, Peter, Renate of Eline? Stel ze dan hier. Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!